Number of the records: 1  

Doplňky stravy

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Mach, Ivan, 1952- - Author
    1. vyd. - Praha : Grada, 2012 - 175 s. : il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-247-4353-0, ISBN 978-80-247-8059-7
    Fitness, síla, kondice
     potravní doplňky
     přehledy
    Umístění
    Title statementDoplňky stravy : jaké si vybrat při sportu i v každodenním životě / Ivan Mach
    Main entry-name Mach, Ivan, 1952- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2012
    Phys.des.175 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-247-4353-0
    978-80-247-8059-7
    National bibl. num.cnb002371842
    Edition Fitness, síla, kondice
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings potravní doplňky - Česko
    Form, Genre přehledy
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 613.292 , (437.3) , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Doplňky stravy
    Doplňky stravy
    Kniha uznávaného odborníka na výživu je věnována doplňkům stravy jako kategorii potravin, která má uplatnění v každodenním životě i ve sportu a významně se podílí na prevenci degenerativních chorob. Je určena výživovým poradcům, sportovcům, studentům zdravotnických a potravinářských studijních oborů, zdravotnickým pracovníkům i pracovníkům v potravinářském průmyslu.Posláním knihy je vyzbrojit čtenáře základními znalostmi o doplňcích stravy, jejich formách, druzích a indikacích, aby se nestával lacinou obětí podomních distributorů bezcenných preparátů, ohrožujících jeho zdraví a mnohdy ignorujících legislativní pravidla. Měla by mu pomoci získat jistotu, že vybraný doplněk v žádném případě neuškodí, ale naopak pomůže dosáhnout některého z vytčených cílů - zdravotních, výživových, kondičních, sportovních a dalších. Autor objasňuje nepřehlednou a mnohdy nepřesnou nomenklaturu a uvádí mnoho tipů na doplňky stravy, které mohou posloužit jako východisko pro konzultaci s odborníkem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.