Number of the records: 1  

Uzení, nakládání a konzervování masa

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Gahm, Bernhard - Author
    1. vyd. - Praha : Grada, 2012 - 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN 978-80-247-4266-3, ISBN 978-80-247-8209-6
     maso  zpracování masa  konzervování masa  nakládání masa  uzení
     příručky  obrazové publikace
    Umístění
    Uzení, nakládání a konzervování masa
    Title statementUzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková]
    Main entry-name Gahm, Bernhard (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2012
    Phys.des.125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN978-80-247-4266-3
    978-80-247-8209-6
    National bibl. num.cnb002357944
    NotePřeloženo z němčiny. Terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginalFleisch pökeln und räuchern
    Subj. Headings maso * zpracování masa * konzervování masa * nakládání masa * uzení
    Form, Genre příručky * obrazové publikace
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.5 , 637.5.03 , 637.5.033 , 637.5.035 , 637.5.034 , (035) , (084.11)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Uzení, nakládání a konzervování masa
    Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.