Number of the records: 1  

Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Klopfštoková, Pavlína, 1976- - Author
    Vydání první - 112 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm
    ISBN 978-80-7333-117-7
     zdobení cukrářských výrobků  cukrářství  odborné kreslení
     učebnice učňovských škol
    Call numberB 55.416
    Umístění 664 - Potravinářství
    Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 55.416   

    Title statementOdborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář / Pavlína Klopfštoková
    Main entry-name Klopfštoková, Pavlína, 1976- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Informatorium, 2015
    Phys.des.112 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm
    ISBN978-80-7333-117-7
    National bibl. num.cnb002731786
    Subj. Headings zdobení cukrářských výrobků * cukrářství * odborné kreslení
    Form, Genre učebnice učňovských škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 663.916.5 , 663.916 , 744 , (075.3)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Document kindBOOKS
    Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
    Nová učebnice vytvořená mistrem republiky oboru CukrářUčebnice uvádí popis a praktické ukázky zdobení cukrářských výrobků. Přinásí předlohy pro nácvik jednotlivých linií, ozdobných motivů a pásků a různých typů písma. Dále se zabývá základy kresby různých motivů včetně figury, zdobením dortů složitými tvary, patrovými dorty a také tvorbou náročných skulptur.Četné náměty jsou určeny nejdříve pro procvičování tužkou, pastelkami a barvami, později pro použití příslušných cukrářských surovin.Kroužková vazba umožňuje dokonalé rozložení a při použití průsvitné fólie lze snadno provádět nácvik zdobení na předloze. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.