Number of the records: 1  

Fermentace

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bellersen Quirini, Cosima, 1960- - Author
    První vydání - 126 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-247-5634-9
      Bílková, Jana, - Translator
     fermentované potraviny  fermentace
     kuchařské recepty
    Call numberC 364.578
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Fermentace
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 17.06.2024)C 364.578   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 364.578 a   

    Uniform title Fermentieren das Rezeptbuch. Česky
    Title statementFermentace : recepty na domácí kvašení / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila Jana Bílková
    Main entry-name Bellersen Quirini, Cosima, 1960- (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Grada, 2015
    Phys.des.126 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-247-5634-9
    National bibl. num.cnb002727447
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Bílková, Jana, 1977- (Translator)
    Subj. Headings fermentované potraviny * fermentace
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 663/664.098 , 66.098:577.15 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Fermentace
    Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.