Number of the records: 1  

Dýně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kittler, Martina - Author
    České vydání první - 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7236-972-0
    Jak na to
      Schütz, Anke, - Photographer   Borecká, Jaromíra, - Translator
     tykve  jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 363.340
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Dýně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 363.340   

    Uniform title Kürbis. Česky
    Title statementDýně : to nejlepší z podzimní úrody / autorka: Martina Kittler ; fotografie: Anke Schütz
    Main entry-name Kittler, Martina (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2015
    Phys.des.64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7236-972-0
    National bibl. num.cnb002709872
    Edition Jak na to (Jan Vašut)
    NotePřeklad z němčiny Jaromíra Borecká. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Schütz, Anke, 1963- (Photographer)
    Borecká, Jaromíra, 1972- (Translator)
    Subj. Headings tykve * jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 635.62 , 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Document kindBOOKS
    Dýně
    Koupili jste si dýni - co teď s ní? Zase dýňovou polévku? Co takhle si místo ní připravit dýňové lasagne, thajský dýňový kotlík s kari nebo dýňové ratatouille? Nechte se překvapit, co všechno se dá z barevných obrů uvařit. Recepty na pikantní i sladké pokrmy nejen pro podzimní dny! Zaručený úspěch: Každý recept je třikrát odzkoušený Je to tak snadné: Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem Nové poznatky: Malá dýňová škola a dýně do zásoby Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.