Number of the records: 1  

Domácí klobásy

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Aschenbrandt, Karsten "Ted", 1971- - Author
    České vydání první - 128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7236-926-3
     masné výrobky  masitá jídla  výroba potravin
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 362.826
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Domácí klobásy
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 362.826   

    Uniform title Perfekte Würstchen. Česky
    Title statementDomácí klobásy : výroba, grilování, recepty / Karsten „Ted" Aschenbrandt
    Main entry-name Aschenbrandt, Karsten "Ted", 1971- (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2015
    Phys.des.128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7236-926-3
    National bibl. num.cnb002709882
    NoteTerminologický slovník. Překlad © Alice Kavinová. Přeloženo z němčiny
    Subj. Headings masné výrobky * masitá jídla * výroba potravin
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 637.5+664.91/.95 , 641.55:637.5 , 663/664 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Domácí klobásy
    Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké – existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy začnou bavit. Specialista na grilování Karsten „Ted“ Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás potřebovat a na co dávat pozor, abyste si na grilu připravili opravdu skvělé pochoutky. Výrobou domácích klobás vás budou provázet fotografie popisující pracovní postup „krok za krokem“. A protože bez praktického uplatnění by naše klobásová kuchařka nebyla úplná, najdete v ní i autorovy nejlepší recepty z klobás, jako třeba točený burger, klobásový špíz nebo klobásový koláč. Pro jednou zapomeňte na klobásu s chlebem a hořčicí a popusťte uzdu své fantazii! Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.