Number of the records: 1  

Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1. vyd. - Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 - 247 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
    ISBN 978-80-87437-85-8 (váz.)
      Sampels, Sabine, - Author
     ryby  rybí maso  zpracování živočišných produktů  kvalita potravin  rybí jídla
     kolektivní monografie
    Call numberC 357.501
    Umístění
    Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 357.501 P   

    Title statementKvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků / Sabine Sampels ... [et al.]
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014
    Phys.des.247 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
    ISBN978-80-87437-85-8 (váz.)
    National bibl. num.cnb002590761
    Note500 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Language noteČeské a anglické resumé
    Another responsib. Sampels, Sabine, 1975- (Author)
    Subj. Headings ryby * rybí maso * zpracování živočišných produktů * kvalita potravin * rybí jídla
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect639.2/.6 - Rybářství
    UDC 639.21/.22 , 637.56 , 637.03 , 663/664-021.465 , 641.55:637.56 , (048.8:082)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.