Number of the records: 1  

Speciality české, moravské a slovenské kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Nestával, Antonín, 1922-1985 - Author
    3. vyd. - Praha : Merkur, 1970 - 54 s.
      Havlíková, Jaroslava - Author
    Call numberC 72.990
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 72.990   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementSpeciality české, moravské a slovenské kuchyně / A. Nestával, J. Havlíková
    Main entry-name Nestával, Antonín, 1922-1985 (Author)
    Edition statement3. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1970
    Phys.des.54 s.
    Another responsib. Havlíková, Jaroslava (Author)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.