Number of the records: 1  

Food blogeři

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Dvořáková, Blanka - Author
    V Praze : Malý princ, 2013 - 223 s. : barev. il., portréty ; 24 cm
    ISBN 978-80-87754-22-1 (váz.)
     jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 356.279
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Food blogeři
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 356.279   

    Title statementFood blogeři : recepty - zajímavosti - nápady : gurmánské inspirace od 20 známých českých a slovenských blogerů / Blanka Dvořáková
    Main entry-name Dvořáková, Blanka (Author)
    Issue dataV Praze : Malý princ, 2013
    Phys.des.223 s. : barev. il., portréty ; 24 cm
    ISBN978-80-87754-22-1 (váz.)
    National bibl. num.cnb002508585
    Subj. Headings jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Food blogeři
    Knih o vaření, pečení, smažení je mnoho. Každá se snaží nabídnout něco zvláštního, jiného nebo naopak klasického. Každopádně tato kniha nepředstavuje běžnou kuchařku, není to kompendium receptů. Je to projekt, který se pokouší seznámit zájemce o současnou gastronomii prostřednictvím lidí, kteří nejsou profesionální kuchaři, ale spíše blázniví nadšenci, kteří se pokusili vymanit ze vzorců vaření, otevřeli se světu a nechali se jím inspirovat. Tito lidé razí svůj vlastní životní styl. Ten je neodmyslitelně spojen s dobrým jídlem a pitím. Každý jednotlivý bloger dostal v rámci této knihy prostor, aby sestavil menu, které ho nejvíce charakterizuje. Postupy jsou psány srozumitelně, vtipně a zajímavě. Recepty jdou skrze mnoho zemí, mnoho jich má základy v Čechách nebo na Slovensku, ale najdeme zde i ryzí exotiku, například kuchyň vietnamskou, tureckou nebo indickou (vegetariánskou). Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.