Number of the records: 1  

3333 receptů od A do Z

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vašák, Jaroslav, 1947- - Author
    Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2006 - 704 s. ; 29 cm
    ISBN 80-249-0776-3 (váz.)
     jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 53.148
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    3333 receptů od A do Z
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.148   

    Title statement3333 receptů od A do Z : lexikon vaření / Jaroslav Vašák
    Portion of titleLexikon vaření
    Varying form of titleTři tisíce třista třicet tři receptů od A do Z
    Main entry-name Vašák, Jaroslav, 1947- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Praze : Ikar, 2006
    Phys.des.704 s. ; 29 cm
    ISBN80-249-0776-3 (váz.)
    National bibl. num.cnb001664805
    NoteObsahuje rejstříky
    Subj. Headings jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    3333 receptů od A do Z
    Dosud jedna z nejrozsáhlejších souborných kuchařských knih u nás. Zlatý fond české a mezinárodní kuchyně řazený abecedně, bohaté rejstříky umožní okamžitě najít recept, který hledáte buď podle hlavní suroviny, nebo podle chodů. Doprovodné poznámky, tipy, rady a informace zkušeného mistra kuchaře činí text komplexní... Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.