Number of the records: 1  

Tvorba kvalifikačních prací pro studenty oborů sociální práce

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bugel, Walerian, 1968-2020 - Author
    Vyd. 1. - Olomouc : Caritas - Vyšší odborná škola sociální Olomouc, 2012 - 245 s. ; 30 cm
    ISBN 978-80-87623-01-5 (brož.)
      Šlechtová, Hana, - Author
     kvalifikační práce  závěrečné práce  vyšší odborné školy  vysoké školy  sociální práce
     metodické příručky  učebnice vyšších odborných škol
    Call numberB 53.070
    Umístění 378 - Vysoké školství
    Tvorba kvalifikačních prací pro studenty oborů sociální práce
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.070   

    Title statementTvorba kvalifikačních prací pro studenty oborů sociální práce : principy a postupy / Walerian Bugel, Hana Šlechtová
    Main entry-name Bugel, Walerian, 1968-2020 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataOlomouc : Caritas - Vyšší odborná škola sociální Olomouc, 2012
    Phys.des.245 s. ; 30 cm
    ISBN978-80-87623-01-5 (brož.)
    National bibl. num.cnb002397343
    Note100 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
    Another responsib. Šlechtová, Hana, 1976- (Author)
    Subj. Headings kvalifikační práce * závěrečné práce * vyšší odborné školy * vysoké školy * sociální práce
    Form, Genre metodické příručky * učebnice vyšších odborných škol
    Conspect378 - Vysoké školy
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 37.091.27(079) , 37.091.279.5(079) , 377.6 , 378 , 364-78 , (072) , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru378 - Vysoké školství
    Document kindBOOKS
    Tvorba kvalifikačních prací pro studenty oborů sociální práce
    Kniha má sloužit jako metodika pro tvorbu studentských prací, zejména kvalifikačních. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.