Number of the records: 1  

Una lama nel miele

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Calabrò, Corrado, 1935- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Balt-East, 2012 - 92 s. : il. ; 15 cm
    ISBN 978-80-87283-61-5 (brož.)
      Frýbort, Zdeněk, - Translator   Lee, Isaac - Translator   Frinta, Emanuel, - Illustrator
     italská poezie  vícejazyčná vydání
    Call numberC 186.364
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 186.364   

    Title statementUna lama nel miele = Čepel v medu / Corrado Calabrò ; [překlad: přebásnil Zdeněk Frýbort - do češtiny, Isaac Lee - do čínštiny ; ilustrace: Emanuel Frinta]
    Portion of titleČepel v medu
    Main entry-name Calabrò, Corrado, 1935- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Balt-East, 2012
    Phys.des.92 s. : il. ; 15 cm
    ISBN978-80-87283-61-5 (brož.)
    National bibl. num.cnb002434533
    NotePřeloženo z italštiny
    Language noteSouběžný český, italský a čínský text
    OriginalDimmelo per sms
    Another responsib. Frýbort, Zdeněk, 1931-2013 (Translator)
    Lee, Isaac (Translator)
    Frinta, Emanuel, 1896-1970 (Illustrator)
    Form, Genre italská poezie * vícejazyčná vydání
    Conspect821.131.1-1 - Italská poezie
    UDC (0.027)=030 , 821.131.1-1 , (0:82-1)
    CountryČesko
    Languagečeština ; italština ; čínština
    Document kindBOOKS
    Autorovy verše, jež mohou být považovány svébytné haiku i za poetické esemesky, se podobají stručným korespondenčním vzkazům, které se většinou týkají lásky či milostného citu. Toto základní téma však Calabro obohacuje i dalšími prvky, v nichž zaujímají významné místo třeba odkazy, citace či dokonce i určité náznaky literárních fikcí. Intimita však i přes tyto částečné odklony je autorovou doménou, na níž demonstruje jak prchavost lidských emocí, tak i neopakovatelnost a jedinečnost vztahu mezi mužem a ženou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.