Number of the records: 1  

Aby nám všem chutnalo

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Fořt, Petr, 1946- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2011 - 205 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-249-1661-3 (váz.)
     výživa člověka  racionální výživa  péče o zdraví  potraviny  dietoterapie  prevence onemocnění
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 349.357
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Aby nám všem chutnalo
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 349.357   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 22.05.2024)C 349.357 a   

    Title statementAby nám všem chutnalo : maso je pro muže a zrní pro ženy? / Petr Fořt
    Main entry-name Fořt, Petr, 1946- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 2011
    Phys.des.205 s. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-249-1661-3 (váz.)
    National bibl. num.cnb002201726
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Subj. Headings výživa člověka * racionální výživa * péče o zdraví * potraviny * dietoterapie * prevence onemocnění
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 613.2 , 613 , 613.26/.29 , 613.2.03 , 616-084 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Aby nám všem chutnalo
    Je správný způsob stravování pojistkou dobrého zdraví? Odborník na výživu nám poutavou a mnohdy vtipnou formou vysvětlí, jak souvisí výživa a mnohé civilizační nemoci. Dozvíme se, co je očistná a protiplísňová dieta a kdy obezita zvyšuje riziko zdravotních problémů nebo předčasného úmrtí. Poznáme, zda komerční redukční diety nebo hladovka jsou smysluplnou záležitostí. Zajímavou kapitolou jsou výživová specifika pro ženy a muže. Rozhodně nás potěší, že můžeme stárnout zdraví, aktivní a potřební pro společnost, budeme-li dodržovat stravovací režim. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.