Number of the records: 1  

Co by měl vědět správný milovník vín

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Marshall, Wes, 1953- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2012 - 384 s. : barev. il., mapy ; 21 cm
    ISBN 978-80-249-1852-5 (brož.)
     víno  vinařské oblasti  degustace  podávání nápojů
     příručky
    Call numberC 348.841
    Umístění 663.2 - Vinařství
    Co by měl vědět správný milovník vín
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 348.841   
    Vltava k vypůjčeníC 348.841 Va   

    Title statementCo by měl vědět správný milovník vín / Wes Marshall ; [z anglického originálu ... přeložila Lenka Svobodová]
    Portion of titleSprávný milovník vín
    Main entry-name Marshall, Wes, 1953- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 2012
    Phys.des.384 s. : barev. il., mapy ; 21 cm
    ISBN978-80-249-1852-5 (brož.)
    National bibl. num.cnb002342121
    NoteObálkový podnázev: 334 rad, tipů, triků a technik pro enofily. Terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    OriginalWhat's a wine lover to do?
    Subj. Headings víno * vinařské oblasti * degustace * podávání nápojů
    Form, Genre příručky
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663.2 , 634.8.04 , 614.31-026.784 , 642.63 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Document kindBOOKS
    Co by měl vědět správný milovník vín
    Vše o víně pro každého. Chcete-li se zdokonalit ve výběru z vinného lístku, vědět, jak nakupovat podle odrůd, kdy dát víno chladit, jaké jsou styly portského, co je madeira, jaký je rozdíl mezi víny rosé, jak sladit víno s dezertem, co je degustace – znalec vín nabízí 334 rad, tipů a triků, které vám pomohou stát se odborníkem na víno. Výklad a odpovědi na všechny otázky kolem vína doplňují tabulky, schémata, mapky a doporučení od předních sommeliérů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.