Number of the records: 1  

Metodika hodnocení viditelného poškození vegetace vyvolaného účinky přízemního ozonu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Novotný, Radek, 1976- - Author
    Strnady : Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, 2009 - 48 s. : barev. il.
    ISBN 978-80-7417-014-0 (brož.)
    Lesnický průvodce,
      Buriánek, Václav, - Author   Šrámek, Vít, - Author
     poškození životního prostředí  ekologické škody  poškození lesa  lesní ekosystémy  dřeviny  ozon  koncentrace znečišťujících látek
     metodické příručky
    Call numberC 339.416
    Umístění 630 - Lesnictví
    Metodika hodnocení viditelného poškození vegetace vyvolaného účinky přízemního ozonu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 339.416   

    Title statementMetodika hodnocení viditelného poškození vegetace vyvolaného účinky přízemního ozonu : recenzovaná metodika / Radek Novotný, Václav Buriánek, Vít Šrámek
    Main entry-name Novotný, Radek, 1976- (Author)
    Issue dataStrnady : Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, 2009
    Phys.des.48 s. : barev. il.
    ISBN978-80-7417-014-0 (brož.)
    National bibl. num.cnb002028325
    Edition Lesnický průvodce (Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti) ; 6/2009
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Buriánek, Václav, 1956- (Author)
    Šrámek, Vít, 1969- (Author)
    Subj. Headings poškození životního prostředí * ekologické škody * poškození lesa * lesní ekosystémy * dřeviny * ozon * koncentrace znečišťujících látek
    Form, Genre metodické příručky
    Conspect504 - Znečištění a poškození životního prostředí
    UDC (072) , 504.1 , 582.091/.097 , 635.054/.055 , 581.526.42 , 502.175:504.5 , 546.214 , 630.4 , 504.5
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru630 - Lesnictví
    Document kindBOOKS
    Metodika hodnocení viditelného poškození vegetace vyvolaného účinky přízemního ozonu
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.