Number of the records: 1  

Jídlo jako jed, jídlo jako lék


  1. Vyd. 1. - Praha : Reader's Digest Výběr, 1998 - 400 s. : barev. il. ; 27 cm
    ISBN 80-902069-7-2 (váz.)
      Dvořáková, Alena, - Translator
     racionální výživa  jídlo  jídlo  dietoterapie
     populárně-naučné publikace
    Call numberB 48.664
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 48.664   

    Title statementJídlo jako jed, jídlo jako lék / [z anglického originálu přeložili Alena Dvořáková ... et al.]
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Reader's Digest Výběr, 1998
    Phys.des.400 s. : barev. il. ; 27 cm
    ISBN80-902069-7-2 (váz.)
    National bibl. num.cnb000300106
    NoteTerminologický slovníček. Tabulky. Obsahuje rejstřík
    OriginalFoods that harm, foods that heal
    Another responsib. Dvořáková, Alena, 1973- (Translator)
    Subj. Headings racionální výživa * jídlo - zdravotní aspekty * jídlo - terapeutické účinky * dietoterapie
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 614 , 616 , 615.8 , 616-08 , 641/642 , 392.8 , 2-442 , 613.2 , 615.874 , 641.563 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO – v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak můžete vhodnou stravou předcházet běžným onemocněním a bolestem. Obsahuje jasné údaje o vitaminech a minerálech, o skladování potravin. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.