Number of the records: 1  

Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio)

  1. Title statementKrmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) : vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvality masa tržního kapra = Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality / F. Vácha, P. Vejsada, J. Hůda
    Par.titleCereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality
    Main entry-name Vácha, František, 1946- (Author)
    Note1 tabulka
    Internal Bibliographies/Indexes NoteBibliografie na s. 104
    Language noteAnglické resumé
    Another responsib. Vejsada, Pavel, 1980- (Author)
    Hůla, Jan, 1946- (Author)
    Source document Buletin VÚR Vodňany. -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 42, č. 3 (2006 červenec-září), s. 101-104.
    Subj. Headings krmiva ryb * obilniny * rybí maso * kapr obecný
    Conspect639.2/.6 - Rybářství
    UDC 597.551.2 , 637.56 , 633.1 , 639.3.043.2
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindARTICLES
    References - Source document
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.