Number of the records: 1  

Versuch einen Haushofmeister zu bilden, in fünf Abtheilungen

  1. Versuch einen Haushofmeister zu bilden, in fünf Abtheilungen

    book


     Wiegand, Johann, 1707-1776 - Author
    Frankfurth ; und Leipzig : bey Johann Paul Krauß, Buchhändler in Wien, 1765 - [24], 574, [33], [1 vacat] s. ; 8°
      Krauß, Johann Paul, - Printer
    Call numberZK 559
    BranchPlaceInfoSignature
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněZK 559   

    Title statementVersuch einen Haushofmeister zu bilden, in fünf Abtheilungen / Nach einer etliche dreyßig jährigen Erfahrung zusammen geschrieben von einem Hauswirthschafter
    Main entry-name Wiegand, Johann, 1707-1776 (Author)
    Issue dataFrankfurth ; und Leipzig : bey Johann Paul Krauß, Buchhändler in Wien, 1765
    Phys.des.[24], 574, [33], [1 vacat] s. ; 8°
    Provenience Lebitsch, Dominik, 1727-1782
    NoteJméno autora ve zkrácené podobě "Joh. W." na konci předmluvy. Na titulní straně viněta, impresum pod linkou. Vlysky a viněty z ozdůbek, viněty, dvojlinka, linky z ozdůbek, živá záhlaví, signatury, kustody
    CitationHolzmann-Bohatta, IV., 296
    Ownership hist.Na titulní straně rkp.: "P. Dominici Lebitsch S. Coronae Professi"
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: N: 23. (inkoustem na předním přídeští)
    Binding inf.Vazba polokožená - lepenkové desky polepené hnědým papírem s drobnými černými skvrnami, hřbet potažen hnědou kůží, šití na 5 pravých vazů, hřbet zdoben zlaceným slepotiskem, červená stříkaná ořízka. Na hřbetu bílý zlaceným slepotiskem zdobený štítek s vytlačeným a zlaceným titulem a podobný modrý štítek s číslem svazku (TOM. I)
    Another responsib. Krauß, Johann Paul, asi 1700-1776 (Printer)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBKAJ&zaznamid=100011055
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.