Number of the records: 1  

Bessarionis Patriarchae Constantinopolitani, episcopi Tusculani, S.R.E. Cardinalis Nicaeni, de successu synodi Florentinae, et de processione Spiritus sancti, primum Graece editus liber, deinde ab eodem latinis literis donatus

  1. book

    book


     Bēssariōn, 1403-1472 - Author
    Patauij : E Typographia Cribelliana, 1646 - 47, [1 vacat] s. ; 4°
      Crivellari, Giulio, - Printer
    Údaje o názvuBessarionis Patriarchae Constantinopolitani, episcopi Tusculani, S.R.E. Cardinalis Nicaeni, de successu synodi Florentinae, et de processione Spiritus sancti, primum Graece editus liber, deinde ab eodem latinis literis donatus
    Část názvuDe successu synodi Florentinae, et de processione Spiritus sancti
    Záhlaví-jméno Bēssariōn, kardinál, 1403-1472 (Autor)
    Vyd.údajePatauij : E Typographia Cribelliana, 1646
    Fyz.popis47, [1 vacat] s. ; 4°
    PoznámkyKonturovaná iniciála B v ozdobném pozadí, signatury, kustody; sazba ve dvou sloupcích. Impresum pod linkou na konci textu na s. 47. Podle toho se zdá, že jde o reedici vydání z roku 1526: "Impressum Romae apud Antonium Bladum de Asula Anno Domini M. D. XXVI. die 23. Mensis Maij. Et Patauij, Ex Typographia Cribelliana. 1646."
    PoznámkaPřívazek k : De personis producentibus Spiritum Sanctum ... / Matthaeus Ferchius
    CitaceBücher I., 1051-2.
    Dal.odpovědnost Crivellari, Giulio, činný 1631-1648 (Tiskař)
    Související popisná jednotka Ferkić, Matija. [De personis producentibus Spiritum Sanctum
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Itálie
    Jazyk dok.latina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100011332
    Druh dok.Staré tisky
    Odkazy (1) - Staré tisky
    Související popisná jednotka Ferkić, Matija [De personis producentibus Spiritum Sanctum
    Název částiPřívazek k : De personis producentibus Spiritum Sanctum ... / Matthaeus Ferchius
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.