Number of the records: 1  

Bessarionis Patriarchae Constantinopolitani, episcopi Tusculani, S.R.E. Cardinalis Nicaeni, de successu synodi Florentinae, et de processione Spiritus sancti, primum Graece editus liber, deinde ab eodem latinis literis donatus

  1. book

    book


     Bēssariōn, 1403-1472 - Author
    Patauij : E Typographia Cribelliana, 1646 - 47, [1 vacat] s. ; 4°
      Crivellari, Giulio, - Printer
    Title statementBessarionis Patriarchae Constantinopolitani, episcopi Tusculani, S.R.E. Cardinalis Nicaeni, de successu synodi Florentinae, et de processione Spiritus sancti, primum Graece editus liber, deinde ab eodem latinis literis donatus
    Portion of titleDe successu synodi Florentinae, et de processione Spiritus sancti
    Main entry-name Bēssariōn, kardinál, 1403-1472 (Author)
    Issue dataPatauij : E Typographia Cribelliana, 1646
    Phys.des.47, [1 vacat] s. ; 4°
    NoteKonturovaná iniciála B v ozdobném pozadí, signatury, kustody; sazba ve dvou sloupcích. Impresum pod linkou na konci textu na s. 47. Podle toho se zdá, že jde o reedici vydání z roku 1526: "Impressum Romae apud Antonium Bladum de Asula Anno Domini M. D. XXVI. die 23. Mensis Maij. Et Patauij, Ex Typographia Cribelliana. 1646."
    NotePřívazek k : De personis producentibus Spiritum Sanctum ... / Matthaeus Ferchius
    CitationBücher I., 1051-2.
    Another responsib. Crivellari, Giulio, činný 1631-1648 (Printer)
    Related item Ferkić, Matija. [De personis producentibus Spiritum Sanctum
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    CountryItálie
    Languagelatina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100011332
    Document kindRare books
    References (1) - Rare books
    Related item Ferkić, Matija [De personis producentibus Spiritum Sanctum
    Partition's namePřívazek k : De personis producentibus Spiritum Sanctum ... / Matthaeus Ferchius
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.