Number of the records: 1  

Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava


  1.  Hovadík, Alois, 1921-2017 - Author
    Vyd. 2. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1977 - 227 s. : il.
    Rostlinná výroba
      Staněk, Miloslav, - Other   Smotlacha, Miroslav, - Other
     houby  pěstování rostlin  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 208.108
    Umístění 635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub
    Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 208.108   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementŽampióny - pěstování a kuchyňská úprava
    Main entry-name Hovadík, Alois, 1921-2017 (Author)
    Edition statementVyd. 2.
    Issue dataPraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1977
    Phys.des.227 s. : il.
    National bibl. num.cnb000412217
    Edition Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    Another responsib. Staněk, Miloslav, 1924-1987 (Other)
    Smotlacha, Miroslav, 1920-2007 (Other)
    Subj. Headings houby * pěstování rostlin * vaření
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    UDC 635.1/.8 , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub
    Document kindBOOKS
    Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava
    Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.