Number of the records: 1
Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava
Hovadík, Alois, 1921-2017 - Author
Vyd. 2. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1977 - 227 s. : il.
Rostlinná výroba
Staněk, Miloslav, - Other Smotlacha, Miroslav, - Other
houby pěstování rostlin vaření
kuchařské recepty příručkyCall number C 208.108 Umístění 635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava Main entry-name Hovadík, Alois, 1921-2017 (Author) Edition statement Vyd. 2. Issue data Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1977 Phys.des. 227 s. : il. National bibl. num. cnb000412217 Edition Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Another responsib. Staněk, Miloslav, 1924-1987 (Other)
Smotlacha, Miroslav, 1920-2007 (Other)
Subj. Headings houby * pěstování rostlin * vaření Form, Genre kuchařské recepty * příručky UDC 635.1/.8 , 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub Document kind BOOKS Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1