Number of the records: 1  

Zpracování ryb

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vácha, František, 1946- - Author
    1. vyd. - V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2000 - 104 s. : il.
    ISBN 80-7040-403-5
     potravinářský průmysl  rybí maso  ryby  průmysl zpracování ryb
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 26.619
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 26.619 v1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 26.619 v2   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 26.619 v3   

    Údaje o názvuZpracování ryb / František Vácha
    Záhlaví-jméno Vácha, František, 1946- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeV Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2000
    Fyz.popis104 s. : il.
    ISBN80-7040-403-5
    Číslo nár. bibl.cnb000962921
    PoznámkyAnglicko-český slovník odborných výrazů -- Jména vybraných druhů ryb -- Bibliografie
    Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla potravinářský průmysl * rybí maso * ryby * průmysl zpracování ryb
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.56 , 637.5 , 639.2/.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Zpracování ryb
    Zpracování ryb
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.