Number of the records: 1  

Zpracování a ošetření drůbežích produktů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kříž, Lubomír - Author
    1. vyd. - V Praze : Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR, 1997 - 29 s. : il.
    ISBN 80-7105-160-8
    Živočišná výroba. Červená řada
      Procházka, Otakar - Illustrator
     drůbeží maso  vejce
     příručky
    Call numberC 291.014
    Umístění
    Zpracování a ošetření drůbežích produktů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 291.014   

    Title statementZpracování a ošetření drůbežích produktů / Lubomír Kříž ; [autor ilustrací Otakar Procházka]
    Main entry-name Kříž, Lubomír (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataV Praze : Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR, 1997
    Phys.des.29 s. : il.
    ISBN80-7105-160-8
    National bibl. num.cnb000303801
    Edition Živočišná výroba (Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR). Červená řada
    Another responsib. Procházka, Otakar (Illustrator)
    Subj. Headings drůbeží maso * vejce
    Form, Genre příručky
    UDC 636.5/.6 , 637.4 , 637.5
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Zpracování a ošetření drůbežích produktů
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.