Number of the records: 1  

Umění a čas

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Patočka, Jan, 1907-1977 - Author
    1. vyd. - Praha : OIKOYMENH : Filosofia, 2004 - 543 s. ; 22 cm
    ISBN 80-7007-198-2 (1. sv. :, ISBN 80-7298-113-7 (1. sv. :
    Sebrané spisy Jana Patočky ;
      Vojtěch, Daniel, - Editor   Chvatík, Ivan, - Editor
     česká filozofie  filozofie umění
     studie
    Call numberC 316.096/1
    Umístění 7.01 - Teorie umění
    Umění a čas
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 03.06.2024)C 316.096/1   

    Title statementUmění a čas. I / Jan Patočka ; tento svazek připravili k vydání Daniel Vojtěch a Ivan Chvatík
    Main entry-name Patočka, Jan, 1907-1977 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : OIKOYMENH : Filosofia, 2004
    Phys.des.543 s. ; 22 cm
    ISBN80-7007-198-2 (1. sv. : Filosofia)
    80-7298-113-7 (1. sv. : Oikúmené : váz.)
    Ser.statement/add.entry Patočka, Jan, 1907-1977. Sebrané spisy sv. 4
    NoteČást. přeloženo z němčiny, část. souběžný německý text. Soubor statí, přednášek a poznámek k problémům umění, publikované studie
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Another responsib. Vojtěch, Daniel, 1971- (Editor)
    Chvatík, Ivan, 1941- (Editor)
    Subj. Headings česká filozofie - 20. století * filozofie umění
    Form, Genre studie
    Conspect101 - Filozofie
    UDC 14(437.3) , 14 , 165 , 7.01
    CountryČesko
    Languagečeština ; němčina
    Ve volném výběru7.01 - Teorie umění
    Document kindBOOKS
    Umění a čas
    Tematicky velice různorodé eseje (např. K.H.Mácha, ideologie, I.Vyskočil, Burckhardtova interpretace renesance, Sofoklés, Ingardenova interpretace malířského díla) představují publikované práce z let 1935 až 1975. Filozofická interpretace řady literárních, dramatických, hudebních i výtvarných děl. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.