Number of the records: 1  

Technologie potravin a surovin živočišného původu

  1. book

    book


     Holec, Josef, 1928- - Author
    Vyd. 4., přeprac. - Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965 - 341 s.
    Učební texty vysokých škol
      Matyáš, Zdeněk, - Other
     potravinářská technologie
     učebnice vysokých škol
    Call numberB 9.077
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníB 9.077   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTechnologie potravin a surovin živočišného původu
    Main entry-name Holec, Josef, 1928- (Author)
    Edition statementVyd. 4., přeprac.
    Issue dataPraha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965
    Phys.des.341 s.
    National bibl. num.cnb000484102
    Ser.statement/add.entry Vysoká škola zemědělská v Brně. Učební texty vysokých škol
    Another responsib. Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Other)
    Another responsib. Vysoká škola zemědělská v Brně. Veterinární fakulta (Publisher)
    Subj. Headings potravinářská technologie
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 663/664 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.