Number of the records: 1  

Španělsko

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Vyd. 1. - Brno : Jota, 2005 - 1030 s., [24] s. barev. obr. příl. : il. (některé barev.), mapy, plány ; 20 cm + 1 DVD  
    ISBN 80-7217-312-X
    Livingstone - průvodci ;
      Ellingham, Mark, - Other   Luner, Jaroslav - Photographer
     turistické zajímavosti
     Španělsko
     turistické průvodce
    Call numberC 321.091
    Umístění 913(460) - Španělsko
    Španělsko
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 321.091   
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněC 321.091 v1   

    Title statementŠpanělsko : turistický průvodce / Mark Ellingham ... [et al.] ; s fotografiemi Jaroslava Lunera ; [z anglického originálu ... přeložili Lucie a Jiří Potůčkovi ... et. al.]
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Jota, 2005
    Phys.des.1030 s., [24] s. barev. obr. příl. : il. (některé barev.), mapy, plány ; 20 cm + 1 DVD
    ISBN80-7217-312-X
    National bibl. num.cnb001575979
    Edition Livingstone - průvodci ; sv. 51
    NoteObsahuje rejstřík
    OriginalRough guide to Spain
    Another responsib. Ellingham, Mark, 1959- (Other)
    Luner, Jaroslav (Photographer)
    Subj. Headings turistické zajímavosti - Španělsko * Španělsko - reálie
    Form, Genre turistické průvodce
    Conspect913(4) - Geografie Evropy, reálie, cestování
    UDC (460) , 913:338.483.1 , (036)913 , 913(460)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru913(460) - Španělsko
    Document kindBOOKS
    Španělsko
    Nepostradatelná příručka pro všechny cestovatele a turisty při poznávání této okouzlující země. Kniha obsahuje barevnou přílohu představující největší španělské zajímavosti, pestrý přehled všech kulturních zajímavostí a památek, přehledné reference o nejvhodnějších místech pro ubytování, jídlo, pití a zábavu. Součástí je multimediální DVD. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.