Number of the records: 1  

Studená kuchyně pro labužníky


  1.  Nodl, Ladislav, 1929-2008 - Author
    1. vyd. - V Praze : Merkur, 1981 - 136 s. : il.
      Řešátko, Jaroslav - Other
     studená jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 226.261
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Studená kuchyně pro labužníky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 226.261 v1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementStudená kuchyně pro labužníky
    Main entry-name Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataV Praze : Merkur, 1981
    Phys.des.136 s. : il.
    National bibl. num.cnb000129356
    Another responsib. Řešátko, Jaroslav (Other)
    Subj. Headings studená jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.84 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Studená kuchyně pro labužníky
    Po informacích o zpracování surovin a zdobení výrobků uvádí předpisy na základní výrobky studené kuchyně, jako jsou omáčky, saláty a pěny, po nichž následují předpisy na studené pokrmy z vajec, masa, drůbeže, ryb a rybích konzerv, na plněnou zeleninu, sýrové pokrmy, chuťovky, chlebíčky, sendviče aj. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.