Number of the records: 1  

Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kolda, Otakar - Author
    2. vyd. - Bratislava : Alfa, 1983 - 378 s.
    Edícia potravinárskej literatúry
      Horák, Petr - Other   Zelinka, Karel - Other
    Call numberC 252.681
    Umístění
    Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 252.681   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementSpracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť
    Main entry-name Kolda, Otakar (Author)
    Edition statement2. vyd.
    Issue dataBratislava : Alfa, 1983
    Phys.des.378 s.
    Edition Edícia potravinárskej literatúry
    Another responsib. Horák, Petr (Other)
    Zelinka, Karel (Other)
    CountrySlovensko
    Languageslovenština
    Document kindBOOKS
    Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.