Number of the records: 1  

Solení masa

  1. book

    book


     Blanka, Richard - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1967 - 124 s. ; 8°
    Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury
      Klíma, Drahoslav - Jiná role
     maso  konzervování masa
     příručky
    SignaturaC 60.164
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 60.164   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuSolení masa : / [Autoři:] Richard Blanka, Drahoslav Klíma
    Záhlaví-jméno Blanka, Richard (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1967
    Fyz.popis124 s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000444076
    Edice Knižnice potravináře
    Řada potravinářské literatury
    Poznámky1200 výt. - Přehl. lit. - S fot. tb. a grafy v textu. - Obálka: Ignác Janík
    Dal.odpovědnost Klíma, Drahoslav (Jiná role)
    Předmět.hesla maso * konzervování masa
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.5.033 , 664.91 , 641.4:637.5 , 637.5 , 664.8/.9
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.