Number of the records: 1  

Slovenské masné výrobky


  1. Vyd. 1. - Tábor : OSSIS, 2003 - 216 s. ; 22 cm
    ISBN 80-86659-05-4
      Šedivý, Václav, - Editor
     masné výrobky  normy jakosti
     kuchařské recepty
    Call numberC 311.553
    Umístění
    Slovenské masné výrobky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 311.553 P   

    Title statementSlovenské masné výrobky / [odpovědný redaktor Václav Šedivý]
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataTábor : OSSIS, 2003
    Phys.des.216 s. ; 22 cm
    ISBN80-86659-05-4
    National bibl. num.cnb001287633
    NoteČesko-slovenský slovníček
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje rejstříky
    Another responsib. Šedivý, Václav, 1961- (Editor)
    Subj. Headings masné výrobky - Slovensko * normy jakosti
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.5+664.91/.95 , 006.83 , (437.6) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Slovenské masné výrobky
    V knize naleznete 168 receptur (spotřebních norem) masných výrobků, tradičně vyráběných na Slovensku: drobné masné výrobky (16 druhů), měkké salámy (34 druhů), trvanlivé fermentované masné výrobky (22 druhů), trvanlivé tepelně opracované masné výrobky (19 druhů), speciální masné výrobky (20 druhů), vařené masné výrobky (11 druhů), polokonzervy a konzervy (46 druhů). Technologické postupy se drží klasických metod výroby masných výrobků. V každé receptuře je uvedeno dávkování základních surovin, přísad a obalů, potřebných pro vyrobení 100 kg hotového masného výrobku. Normy jsou doplněny výrobními postupy, obsahují orientační informace o průběhu tepelného opracování či fermentace a sušení. Vyhledávání receptur v knize kromě obsahu usnadňují abecední a jmenný rejstřík. Kniha má 232 stran formátu A5. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.