Number of the records: 1  

Obecná chemická technologie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hampl, Bohuš, 1899-1975 - Author
    Vyd. 1. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 - 454 s.
    Call numberC 35.945/3
    Umístění
    Obecná chemická technologie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 35.945/3   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 35.945/3 v1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 35.945/3 v2   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementObecná chemická technologie. III, Přehled potravinářského a kvasného průmyslu
    Main entry-name Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962
    Phys.des.454 s.
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Obecná chemická technologie
    Potravinářský průmysl přešel po osvobození od řemesla k vědecky řízené velkovýrobě. Na její úkoly připravuje, u nás poprvé, tato učebnice. Zabývá se enzymy, vitamíny, mikrobiologií, konzervací potravin, kvasným průmyslem, průmyslem sacharidů, technologií ovoce a zeleniny, mléka, tuků i masa. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.