Number of the records: 1  

Náboženství a jídlo

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Vyd. 1. - Pardubice : Univerzita Pardubice, 2005 - 185 s. : il. ; 22 cm
    ISBN 80-7194-800-4
    CERES : Central European religious studies ;
      Bubík, Tomáš, - Editor   Fárek, Martin, - Editor
     jídlo  stravování  stolničení  půst  náboženské tradice  náboženské předpisy
     sborníky konferencí
    Call numberC 320.036
    Umístění 2 - NÁBOŽENSTVÍ. Teologie
    Náboženství a jídlo
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 320.036 v1   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 320.036   

    Title statementNáboženství a jídlo / Tomáš Bubík, Martin Fárek (eds.)
    Main entry-action Náboženství a jídlo (2004 : Pardubice, Česko)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPardubice : Univerzita Pardubice, 2005
    Phys.des.185 s. : il. ; 22 cm
    ISBN80-7194-800-4
    National bibl. num.cnb001634557
    Edition CERES
    NotePříspěvky z konference uspořádané v Pardubicích 26. a 26. října 2004. Název z obálky. Vydáno ve spolupráci s Katedrou religionistiky a filosofie Univerzity Pardubice. 150 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Language noteČást. polský a slovenský text, anglická resumé
    Another responsib. Bubík, Tomáš, 1967- (Editor)
    Fárek, Martin, 1974- (Editor)
    Another responsib. Univerzita Pardubice. Katedra religionistiky a filosofie (Other)
    Subj. Headings jídlo - náboženské aspekty * stravování - náboženské aspekty * stolničení - náboženské aspekty * půst * náboženské tradice * náboženské předpisy
    Form, Genre sborníky konferencí
    Conspect2 - Náboženství
    UDC 2-442 , 613.2 , 640 , 642.6/.7 , 2-1 , 2-442.47 , 2-1/-5 , 2-428 , (062.534)
    CountryČesko
    Languagečeština ; polština ; slovenština
    Ve volném výběru2 - NÁBOŽENSTVÍ. Teologie
    Document kindBOOKS
    Náboženství a jídlo
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.