Number of the records: 1  

Marmelády

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Rhein, Herbert - Author
    1. vyd. - [Brno] : Víkend, 2002 - 95 s. : il.
    ISBN 80-7222-243-0
     konzervování ovoce  marmelády  vaření  konzervování potravin
     příručky
    Call numberC 307.911
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Marmelády
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 307.911   

    Title statementMarmelády : nejlepší recepty : děláme si sami marmelády, džemy, rosoly a ovocné pomazánky / Herbert Rhein ; [přeložila Anna Štorkánová]
    Main entry-name Rhein, Herbert (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue data[Brno] : Víkend, 2002
    Phys.des.95 s. : il.
    ISBN80-7222-243-0
    National bibl. num.cnb001250542
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginalMarmelade & Co., Die besten Rezepte
    Subj. Headings konzervování ovoce * marmelády * vaření * konzervování potravin
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 664.858 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Document kindBOOKS
    Marmelády
    Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 receptů a různé možnosti úpravy, doporučené množství surovin i postup zpracování. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.