Number of the records: 1  

Kuchařské suroviny a přísady

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    2. české vyd. - Praha : Slovart, 2000 - 247 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 80-7209-223-5
    Praktická ilustrovaná příručka
      Podhajská, Zdenka, - Translator
     potraviny  kuchařské suroviny  kuchařství
     příručky
    Call numberC 298.750
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 298.750   

    Title statementKuchařské suroviny a přísady / [z anglického originálu ... přeložila Zdenka Podhajská]
    Edition statement2. české vyd.
    Issue dataPraha : Slovart, 2000
    Phys.des.247 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN80-7209-223-5
    National bibl. num.cnb000964307
    Edition Praktická ilustrovaná příručka
    NoteSeznam nejodlišnějších slovenských názvů
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje rejstřík
    OriginalPocket encyclopedia of cook's ingredients
    Another responsib. Podhajská, Zdenka, 1945- (Translator)
    Subj. Headings potraviny * kuchařské suroviny * kuchařství
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 663/664 , 641.1/.3 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Systematicky řazený, bohatě barevně ilustrovaný průvodce všemi surovinami používanými v kuchyni od ovoce a zeleniny po maso a ryby včetně bylinek, koření a dalších nejrůznějších přísad a pochutin. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.