Number of the records: 1  

Kuchařská technologie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Řešátko, Jaroslav - Author
    3., upr. vyd. - Praha : Merkur, 1993 - 283 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-7032-014-1
      Jirsa, Václav, - Photographer   Nodl, Ladislav, - Author
     kuchařství  jídla
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 277.199
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Kuchařská technologie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 277.199   

    Title statementKuchařská technologie / Jaroslav Řešátko, Ladislav Nodl ; fot. Václav Jirsa
    Main entry-name Řešátko, Jaroslav (Author)
    Edition statement3., upr. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1993 (Brno : Print)
    Phys.des.283 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-7032-014-1
    National bibl. num.cnb000077743
    NoteVazba Romana Rotterová
    Another responsib. Jirsa, Václav, 1938- (Photographer)
    Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Author)
    Subj. Headings kuchařství * jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 641.55 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Kuchařská technologie
    Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel v klasické, tradiční i moderní kuchyni a jejich ekonomika, Studená kuchyně, Teplé předkrmy, Polévky, Omáčky, Dresinky /zálivky/, ochucené máslo, Vybrané minutky se zvláštní úpravou, Národní kuchyně, Různé druhy úprav jídel pro bankety, rauty, recepce a jiné příležitosti, Slavnostní mísy, Speciální teplé a studené moučníky, Vybrané receptury rýchleho občerstvení, Vybavení kuchyní. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.