Number of the records: 1  

Kuchařka - švindlujeme v kuchyni


  1.  Mandžuková, Jarmila, 1959- - Author
    2. přeprac. vyd. - České Budějovice : Dona, 1999 - 125 s., [4] s. obr. příl. : il.
    ISBN 80-86136-44-2 (brož.)
      Martenek, Miloslav, - Illustrator   Doležal, Vladimír, - Photographer
     vaření  levná jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 295.385
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Kuchařka - švindlujeme v kuchyni
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 295.385   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 295.385 P   

    Title statementKuchařka - švindlujeme v kuchyni / Jarmila Mandžuková ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek
    Portion of titleŠvindlujeme v kuchyni
    Main entry-name Mandžuková, Jarmila, 1959- (Author)
    Edition statement2. přeprac. vyd.
    Issue dataČeské Budějovice : Dona, 1999
    Phys.des.125 s., [4] s. obr. příl. : il.
    ISBN80-86136-44-2 (brož.)
    National bibl. num.cnb000704635
    Another responsib. Martenek, Miloslav, 1933- (Illustrator)
    Doležal, Vladimír, 1952- (Photographer)
    Subj. Headings vaření * levná jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.553 , (083.12) , (035) , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Kuchařka - švindlujeme v kuchyni
    Recepty na pokrmy od polévek, omáček, přes přílohy, dezerty k nápojům, ve kterých nahrazujeme hlavní suroviny jinými, působí většinou velmi pracně až iracionálně (např. tvarohový tatarský biftek, kečup bez rajčat, klobásy z mrkve, falešná husí krev a kapary z nedozrálé zelené bobule černého bezu). Věrohodné jsou rady pro náhrady typu zelenina místo masa, pokud jsme zapomněli něco koupit a recepty na přípravu moučníků bez vajec. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.