Number of the records: 1  

Kterak jsme vstupovali


  1.  Telička, Pavel, 1965- - Author
    1. vyd. - Praha : ČTK ; Praha ; Litomyšl : Paseka, 2003 - 267 s., [16] s. obr. příl. : barev. portréty ; 21 cm
    ISBN 80-7185-585-5
      Barták, Karel, - Author
     Telička, Pavel, 1965-  Barták, Karel, 1953-
    Evropská unie
     zahraniční politika  diplomaté  novináři  rozšíření Evropské unie  evropská integrace
     rozhovory
    Call numberC 309.124
    Umístění 327(437.3) - Zahraniční politika Česka
    Kterak jsme vstupovali
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 309.124   

    Title statementKterak jsme vstupovali / Pavel Telička, Karel Barták
    Main entry-name Telička, Pavel, 1965- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : ČTK ; Praha ; Litomyšl : Paseka, 2003
    Phys.des.267 s., [16] s. obr. příl. : barev. portréty ; 21 cm
    ISBN80-7185-585-5
    National bibl. num.cnb001241362
    NoteChronologický přehled
    Another responsib. Barták, Karel, 1953- (Author)
    Subj. Headings Telička, Pavel, 1965- * Barták, Karel, 1953- * Evropská unie * zahraniční politika - Česko * diplomaté - Česko * novináři - Česko * rozšíření Evropské unie * evropská integrace - Česko
    Form, Genre rozhovory
    Conspect327 - Mezinárodní vztahy, světová politika
    UDC 061.1EU , 32-051 , 070.42 , 341.71 , 339.922 , 339.923 , 327 , (437.3) , (4) , (047.53)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru327(437.3) - Zahraniční politika Česka
    Document kindBOOKS
    Kterak jsme vstupovali
    Knížka Kterak jsme vstupovali je „povídáním“ dvou lidí, kteří v minulých letech zasvětili své úsilí přípravě České republiky na vstup do Evropské unie a přípravě Evropské unie na přijetí nových zemí včetně ČR. Jejich „dialog“ je svědectvím o důležité etapě moderních českých dějin, pohledem do kuchyně EU i české diplomacie. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.