Number of the records: 1  

Konzervace ovoce a zeleniny


  1.  Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 - Author
    Vyd. 1. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975 - 335 s.
    Call numberC 98.929
    Umístění
    Konzervace ovoce a zeleniny
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 98.929   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 98.929 v1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementKonzervace ovoce a zeleniny
    Main entry-name Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975
    Phys.des.335 s.
    National bibl. num.cnb000496733
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Konzervace ovoce a zeleniny
    Soubor praktických a teoretických poznatků ze současného konzervárenství je určen především středně technickým pracovníkům. Pojednává o konzervárenských surovinách, látkovém složení potravin, konzervárenské mikrobiologii a enzymologii, o způsobech konzervace potravin a balení výrobků. Hlavní část knihy vyplňuje popis základních technologických operací a postup při výrobě hlavních konzervárenskych produktů. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.