Number of the records: 1  

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti


  1.  Půhoný, Karel - Author
    2., dopl. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981 - 271 s.
     konzervování potravin  maso  ovoce  sušení  zelenina
     příručky
    Call numberC 228.566
    Umístění
    Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 228.566   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementKonzervace a ukládání potravin v domácnosti
    Main entry-name Půhoný, Karel (Author)
    Edition statement2., dopl. vyd.
    Issue dataPraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981
    Phys.des.271 s.
    National bibl. num.cnb000146272
    Subj. Headings konzervování potravin * maso * ovoce * sušení * zelenina
    Form, Genre příručky
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
    Příručka informuje o zpracování a ukládání ovoce a zeleniny, o způsobech konzervace, výrobě kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů a past, zeleninových protlaků a kečupů. Seznamuje s přípravou ovocných moštů,sirupů, vín, alkoholizovaných moštů, likérů, se sušením ovoce a zeleniny, s jejich zmrazováním aj. Druhé vydání bylo doplněno kapitolou o nakládání ovoce do alkoholu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.