Number of the records: 1  

Kineziologie a stravování

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Silva, Kim da, 1943- - Author
    Vyd. 1. - Olomouc : Fontána, 2003 - 144 s.
    ISBN 80-7336-087-X
      Schwingerová, Mária - Translator
     kineziologie  racionální výživa  nutraceutika
     příručky
    Call numberC 310.334
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Kineziologie a stravování
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 01.07.2024)C 310.334   

    Title statementKineziologie a stravování : správné jídlo ve správný čas : vnitřní hodiny jednotlivých orgánů, kineziologická strava, orgány a emoce / Kim da Silva ; [translations Mária Schwingerová]
    Main entry-name Silva, Kim da, 1943- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataOlomouc : Fontána, 2003
    Phys.des.144 s.
    ISBN80-7336-087-X
    National bibl. num.cnb001292301
    Another responsib. Schwingerová, Mária (Translator)
    Subj. Headings kineziologie * racionální výživa * nutraceutika
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 613.26/.29 , 612.01 , 613.2 , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Kineziologie a stravování
    Rozumné stravování je jedním z hlavních předpokladů zdravého života – to dnes již víme téměř všichni. Proč se však mnozí lidé necítí dobře, přestože jedí zdravě? Ani konzumace plnohodnotných jídel nedokáže zabránit zvýšenému nárůstu civilizačních nemocí, například alergií. Řešení tkví v tom, že e naučíme jíst správné potraviny ve správném čase, neboť jen tak je dokáže tělo kladně přijmout a dostatečně zpracovat. Seznámíte se tak s energií jednotlivých orgánů, s jejich „pracovními hodinami“, vlivem emocí na fyziologické pochody, zdravotními účinky běžných potravin, ale také s praktickými recepty pro životní styl i kuchyni. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.