Number of the records: 1
Beranová, Magdalena, 1930-2016 - Author
Praha : Maxdorf, 1997 - 207 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-85800-67-5
Rudolf II. Habsburský, římskoněmecký císař, 1552-1612
16.-17. století
jídla dějiny gastronomie česká jídla
monografie kuchařské receptyCall number C 289.398 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Jídlo a pití za Rudolfa II. / Magdalena Beranová Main entry-name Beranová, Magdalena, 1930-2016 (Author) Issue data Praha : Maxdorf, 1997 Phys.des. 207 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-85800-67-5 National bibl. num. cnb000212716 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings Rudolf II. Habsburský, římskoněmecký císař, 1552-1612 * 16.-17. století * jídla * dějiny gastronomie - České země * česká jídla - 16.-17. století Form, Genre monografie * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC (048.8) , (083.12) , (437.3) , 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Netradiční kuchařka přibližuje způsob stravování bohatých i chudých za Rudolfa II. a přináší i spoustu receptů na tehdejší speciality Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizaceLoading…
Number of the records: 1