Number of the records: 1  

Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Jarolímková, Stanislava, 1947- - Author
    1. vyd. - Praha : EB, 2002 - 109 s. : il.
    ISBN 80-903-234-0-5
     makrobiotika  racionální výživa  vaření
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 308.496
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 308.496   
    Rožnov k vypůjčeníC 308.496 R   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 308.496 SV   

    Title statementJak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena / Stanislava Jarolímková
    Main entry-name Jarolímková, Stanislava, 1947- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : EB, 2002
    Phys.des.109 s. : il.
    ISBN80-903-234-0-5
    National bibl. num.cnb001197149
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings makrobiotika * racionální výživa * vaření * makrobiotická dieta
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    UDC 613.2 , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena
    Uvádí důvody, proč bychom měli tyto potraviny konzumovat v daleko větším množství, seznamuje se současnou nabídkou na trhu a radí, jak minimalizovat trávicí obtíže, které tyto potraviny mohou někdy působit. Každou kapitolu věnovanou jednotlivému produktu uzavírají recepty. Zdroj anotace: MLP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.