Number of the records: 1
Houby v přírodě a na talíři
Volk, Renate - Author
Vyd. 1. - V Praze : Knižní klub, 2004 - 191 s. : il. ; 20 cm
ISBN 80-242-1136-X
Volk, Fridhelm, - Other Váňa, Jiří, - Translator
houby vaření
kuchařské recepty příručkyCall number C 315.520 Umístění 582.2 - Nižší rostliny Údaje o názvu Houby v přírodě a na talíři : určování a recepty / Renate a Fridhelm Volkovi ; [z německého originálu ... přeložil Jiří Váňa] Záhlaví-jméno Volk, Renate (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Praze : Knižní klub, 2004 Fyz.popis 191 s. : il. ; 20 cm ISBN 80-242-1136-X Číslo nár. bibl. cnb001292417 Poznámky Vydala Euromedia Group - Knižní klub Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Originál Pilze Dal.odpovědnost Volk, Fridhelm, 1942- (Jiná role)
Váňa, Jiří, 1940-2018 (Překladatel)
Předmět.hesla houby * vaření Forma, žánr kuchařské recepty * příručky MDT 582.2 , 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 582.2 - Nižší rostliny Druh dok. KNIHY Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, plněné žampiony, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. Jednotlivé charakteristiky doplňuje 231 názorných barevných fotografií zhotovených Fridhelmem Volkem speciálně pro tuto publikaci. Recepty: Lahodné předpisy na přípravu 75 houbových delikates vám zcela jistě přijdou vhod. Obohatíte svůj jídelníček novými nápady na polévky, saláty, omáčky, předkrmy i hlavní chody. Nechybí rady jak správně houby konzervovat, sušit nebo zmrazovat. Tipy pro houbaře: Z pokladnice dlouholetých zkušeností nabízí autorská dvojice praktické informace o správném zacházení s houbami, jejich sběru, čištění i zpracování. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1