Number of the records: 1  

Hodnocení jakosti živočišných produktů

  1. book

    book


     Pour, Miloslav, 1939- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Česká zemědělská univerzita, 1998 - 139 s. ; 21 cm
    ISBN 80-213-0442-1
      Pipek, Petr, - Other
     potraviny živočišného původu  masné výrobky  maso
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 29.891
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 29.891   

    Title statementHodnocení jakosti živočišných produktů / Petr Pipek, Miloslav Pour
    Main entry-name Pour, Miloslav, 1939- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Česká zemědělská univerzita, 1998
    Phys.des.139 s. ; 21 cm
    ISBN80-213-0442-1
    National bibl. num.cnb000631680
    NoteNad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Agronomická fakulta ; Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Pipek, Petr, 1952- (Other)
    Another responsib. Česká zemědělská univerzita v Praze. Agronomická fakulta (Other)
    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie (Other)
    Subj. Headings potraviny živočišného původu * masné výrobky * maso
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 613.28 , 664:637 , 637.5
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.