Number of the records: 1  

Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů


  1.  Pešek, Milan, 1936-
    České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 - 182 s. ; 29 cm
    ISBN 80-7040-237-7
     mléčné výrobky  mlékařství  zbožíznalství
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 24.405/2
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněS 24.405/2 P   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 24.405/2   

    Title statementHodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek
    Portion of titleZáklady zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků
    Main entry-name Pešek, Milan, 1936-
    Issue dataČeské Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997
    Phys.des.182 s. ; 29 cm
    ISBN80-7040-237-7
    National bibl. num.cnb000301734
    NoteTab.. 150 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteBibliogr.
    Subj. Headings mléčné výrobky * mlékařství * zbožíznalství
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 637.1/.3 , 620.2 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.