Number of the records: 1
Drůbež
Martin, Pavel - Author
3. vyd. - Praha : Ivo Železný, 2001 - 159 s. ; 20 cm
ISBN 80-240-1600-1
Knížky dostupné každému ; Praktické recepty
drůbeží jídla
kuchařské receptyCall number C 307.745 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Drůbež : nejchutnější speciality na 225 způsobů / Pavel Martin Záhlaví-jméno Martin, Pavel (Autor) Údaje o vydání 3. vyd. Vyd.údaje Praha : Ivo Železný, 2001 Fyz.popis 159 s. ; 20 cm ISBN 80-240-1600-1 Kč 89,00 Číslo nár. bibl. cnb000999572 Edice Knížky dostupné každému Praktické recepty Předmět.hesla drůbeží jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.54 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1