Number of the records: 1  

Drůbež

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Martin, Pavel - Author
    3. vyd. - Praha : Ivo Železný, 2001 - 159 s. ; 20 cm
    ISBN 80-240-1600-1
    Knížky dostupné každému ; Praktické recepty
     drůbeží jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 307.745
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Drůbež
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 307.745   

    Title statementDrůbež : nejchutnější speciality na 225 způsobů / Pavel Martin
    Main entry-name Martin, Pavel (Author)
    Edition statement3. vyd.
    Issue dataPraha : Ivo Železný, 2001
    Phys.des.159 s. ; 20 cm
    ISBN80-240-1600-1 Kč 89,00
    National bibl. num.cnb000999572
    Edition Knížky dostupné každému
    Praktické recepty
    Subj. Headings drůbeží jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.54 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Drůbež
    České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.