Number of the records: 1
Drůbež
Martin, Pavel - Autor
3. vyd. - Praha : Ivo Železný, 2001 - 159 s. ; 20 cm
ISBN 80-240-1600-1
Knížky dostupné každému ; Praktické recepty
drůbeží jídla
kuchařské receptySignatura C 307.745 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Drůbež : nejchutnější speciality na 225 způsobů / Pavel Martin Main entry-name Martin, Pavel (Author) Edition statement 3. vyd. Issue data Praha : Ivo Železný, 2001 Phys.des. 159 s. ; 20 cm ISBN 80-240-1600-1 Kč 89,00 National bibl. num. cnb000999572 Edition Knížky dostupné každému Praktické recepty Subj. Headings drůbeží jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.54 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1