Number of the records: 1  

Dokonalé pletení

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Jaacks, Hanna - Author
    Praha : Ikar : Knižní klub, 1994 - 256 s. : il., barev. fot., tab., schémata ; 25 cm
    ISBN 80-7176-070-6 (Knižní klub. Praha), ISBN 80-85830-44-2 (Ikar. Praha)
    Pro šikovné ruce
      Kantová, Jarmila, - Translator
     pletení
     příručky
    Call numberC 282.243
    Umístění 746.4 - Šití. Pletení. Háčkování
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 282.243   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 18.11.2024)C 282.243 a1   

    Title statementDokonalé pletení : moderní způsoby standardního pletení a základy háčkování / Hanna Jaacks ; [z němčiny přeložila Jarmila Kantová]
    Main entry-name Jaacks, Hanna (Author)
    Issue dataPraha : Ikar : Knižní klub, 1994
    Phys.des.256 s. : il., barev. fot., tab., schémata ; 25 cm
    ISBN80-7176-070-6 (Knižní klub. Praha)
    80-85830-44-2 (Ikar. Praha)
    National bibl. num.cnb000092474
    Edition Pro šikovné ruce
    OriginalPerfekt Stricken
    Another responsib. Kantová, Jarmila, 1929- (Translator)
    Subj. Headings pletení
    Form, Genre příručky
    UDC 746
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru746.4 - Šití. Pletení. Háčkování
    Document kindBOOKS
    Pletení je stejně tak dnes jako dříve oblíbeným koníčkem mladší i starší generace. Tato nepostradatelná knížka o základech pletení se zcela výjimečným způosbem věnuje problémům této užitečné zábavy a umožňuje začátečníkům i pokročilým plést uvedené modely podle návodu, případně si navrhovat modely vlastní. Popisy různých technik a vzorů doplňuje více než 900 fotografií a kreseb. V knize je vysvětlen italský způsobm začínání a uzavírání, zejména vhodný pro dolní kraje a lemy. Kdo chce zdokonalit háíčkování, ocení krátkou kapitolu o jeho základech. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.