Number of the records: 1  

Dlouhodobá acidifikace a nutriční degradace lesních půd - limitující faktor současného lesnictví

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Cienciala, Emil, 1964- - Author
    [Praha?] : Ministerstvo životního prostředí České republiky, 2001 - 159 s. : il. + 1 příl.
    ISBN 80-7212-190-1
      Hruška, Jakub, - Editor
     ohrožení životního prostředí  lesní půda  pedologie
     studie
    Call numberB 42.891
    Umístění 630 - Lesnictví
    Dlouhodobá acidifikace a nutriční degradace lesních půd - limitující faktor současného lesnictví
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 42.891   

    Title statementDlouhodobá acidifikace a nutriční degradace lesních půd - limitující faktor současného lesnictví / editoři Jakub Hruška, Emil Cienciala
    Main entry-name Cienciala, Emil, 1964- (Author)
    Issue data[Praha?] : Ministerstvo životního prostředí České republiky, 2001
    Phys.des.159 s. : il. + 1 příl.
    ISBN80-7212-190-1
    National bibl. num.cnb001112430
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Hruška, Jakub, 1964- (Editor)
    Subj. Headings ohrožení životního prostředí * lesní půda * pedologie
    Form, Genre studie
    UDC 502.5 , 630.1 , 630.4 , 631.4
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru630 - Lesnictví
    Document kindBOOKS
    Dlouhodobá acidifikace a nutriční degradace lesních půd - limitující faktor současného lesnictví
    Dlouhodobá acidifikace a nutriční degradace lesních půd - limitující faktor současného lesnictví (J.Hruška - E.Cienciala, ed.) Publikace shrnující poznatky o vývoji zdravotního stavu lesů a lesních půd České republiky. Uvádí přehled dosavadních aktivit směřujících ke zlepšení lesních půd a na základě jejich působení navrhuje systém opatření a zásad lesnického hospodaření. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.