Number of the records: 1  

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Křivánek, Mirko - Author
    Vyd. 1. - Praha : Leda, 2004 - 366 s. ; 22 cm
    ISBN 80-7335-036-X
     pohostinství  oborová terminologie  gastronomie  kuchařství
     vícejazyčné překladové slovníky  terminologické slovníky
    Call numberC 313.066
    Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 14.06.2024)C 313.066   

    Title statementČesko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem / Mirko Křivánek
    Main entry-name Křivánek, Mirko (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Leda, 2004
    Phys.des.366 s. ; 22 cm
    ISBN80-7335-036-X
    National bibl. num.cnb001300216
    Subj. Headings pohostinství * oborová terminologie * gastronomie * kuchařství
    Form, Genre vícejazyčné překladové slovníky * terminologické slovníky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    81 - Lingvistika. Jazyky
    UDC 81'374.8-022.218 , 641/642 , 640.4 , 81'373.46 , (038)81
    CountryČesko
    Languagečeština ; angličtina ; němčina
    Ve volném výběru640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Document kindBOOKS
    Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
    Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.